BejelentésFejlesztő pedagógia, fejlesztő pedagógus
Felelősen gyermekünkért!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

MAGAMRÓL

 

Főfai Katalin vagyok, több, mint 30 éve tanítok, illetve végzek fejlesztő pedagógusi tevékenységet. Ma alsó tagozatosokkal foglalkozom, nagy figyelmet fordítva az egyéni képességek feltérképezésére, azok megfelelő fejlesztésére, legyen szó tehetségről, vagy éppen felzárkóztatásra szoruló kisgyermekről. Az elmúlt 10 évben több továbbképzésen vettem részt, gyarapítottam módszertani ismereteimet, mert az oktatás, nevelés új kihívásainak csak így lehet megfelelni.

 

2007-ben elvégeztem az ELTE TÓFK esti tagozatán a Fejlesztő, differenciáló tanítói szakot, majd szakvizsgát szereztem e témában.

 

A gyermekekről való gondolkodásomat a következő idézettel szeretném kifejezni:

 

 

„Az én emberem a gyerek,

a nagyszemű, nevető gyermek,

akiben szűz minden,

csírák, ezer erők rügyezve kelnek.

Szeretem azt, aki akar,

aki remény, aki ígéret.”

 

 

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy felajánljam segítségemet azoknak a szülőknek, akik szeretnék, ha tanulási zavarral, magatartási problémákkal, részképesség elmaradással küzdő gyermekük kilábalna nehéz helyzetéből, de megfelelő tudás és eszköz hiányában nem tudnak neki segíteni.

 

Ha hatékony, szakmailag megalapozott foglalkozást szeretnének gyermekük számára, és ezt az iskolájuk nem, vagy csak részben tudja nyújtani, akkor kérem keressenek bizalommal!

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!